Η γεύση του ψωμιού.

Όλα τα απολαυστικά πράγματα στη ζωή έχουν ένα κοινό: την ωρίμανση.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο η φύση αναπτύσσει τη γεύση.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι και γεύσεις ψωμιού όσοι και κρασιού και τυριού και οι διάφορες γεύσεις εξαρτώνται από τον τόπο, τον τρόπο και τα υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένο το ψωμί.

Οι μικροοργανισμοί της ατμόσφαιρας δίνουν τη δυνατότητα στους αρτοποιούς να δημιουργούν ιδιαίτερες γεύσεις που είναι μοναδικές και εξαιρετικά δύσκολο να τις αντιγράψει κανείς.

Κάθε ψωμί περιέχει ένα μείγμα από τα πιο πολύτιμα δώρα της φύσης: εκλεκτοί σπόροι και σιτηρά σε τέλεια ισορροπία με τα καλύτερα πλήρη άλευρα, σιτάλευρα ή βυνάλευρα που παρέχουν πρόσθετα οφέλη για την υγεία αλλά, πάνω απ΄ όλα εξαιρετική γεύση.

Οι γεύσεις ποικίλουν από απαλές, ήπιες και κρεμώδεις, έως γεύσεις ξηρών καρπών, ψημένου ψωμιού και βύνης – ακόμη και με νότες αρωματικών βοτάνων, φρούτων, καραμέλας και καφέ!

 

 

Categories:

0 Comments

Leave a reply