Επενδύουμε σε προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  

2001

Η εταιρεία προχωρά σε ανανέωση του εξοπλισμού της αντικαθιστώντας τους κεραμικούς κλιβάνους με σύγχρονους κυκλοθερμικούς, προσθέτοντας επιπλέον γραμμές παραγωγής.

2004

Η εταιρεία μπαίνει σε διαδικασία πιστοποίησης με HACCP και ISO, αποκτώντας το πιστοποιητικό εφαρμογής συστήματος ποιότητας ISO 9001:2000 από την εταιρεία BM TRADA.

2009

Έπειτα από τις προαπαιτούμενες αλλαγές στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό, την αναβάθμιση στην εκπαίδευση του προσωπικού με την παρακολούθηση σεμιναρίων για την υγιεινή τροφίμων, προχωρά στην απόκτηση του ISO 22000:2005 με φορέα πιστοποίησης την TÜV AUSTRIA HELLAS.

2011

Η εταιρεία «ΜΠΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» έχοντας αυξημένους κύκλους εργασιών, αλλάζει την μορφή της σε ανώνυμη βιομηχανική εταιρεία με τίτλο «Ε. ΜΠΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ»

  

Επενδύοντας συνεχώς την διασφάλιση προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών μέσω αυστηρής οργάνωσης και απολύτου ελέγχου των πρώτων υλών έχει σήμερα καθιερωθεί μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στην ελληνική αγορά.

 

Σεβόμενοι την σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών μας και των καταναλωτών μας, η προσήλωση μας στη ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων διέπει όλες τις εκφάνσεις της εμπορικής μας δραστηριότητας και αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση και ευθύνη μας.

Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία διείσδυσε δυναμικά σε νέες αγορές, δημιούργησε ένα αξιόλογο και διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο πωλήσεων και διακίνησης των προϊόντων της, με περισσότερους από 250 κωδικούς προϊόντων συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική οικονομία στοχεύοντας επίσης σε διεθνείς αγορές.

Με όραμα την ανάπτυξη επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό και την άρτια κατάρτιση του, υλοποιώντας εντός και εκτός των εγκαταστάσεων της επιμορφωτικά προγράμματα διαρκούς εκπαίδευσης για την ασφάλεια των τροφίμων καθώς και  στις νέες τεχνολογίες για την εξέλιξη της ποιότητας.»

  Σύστημα Διαχείρησης Ποιοτικού Ελέγχου ISO 22000:2005