Η εταιρεία «Μπιτσόπουλος» ξεκινάει την διαδρομή της από το 1950 με τον Κωνσταντίνο Μπιτσόπουλο να ανοίγει τον πρώτο παραδοσιακό φούρνο στην περιοχή του Χολαργού, ενώ αργότερα το 1970 μετεγκαθίσταται στο Κολωνάκι, όπου με την βοήθεια της γυναίκας του Βασιλικής και του γιου του Ευάγγελου, προχωρούν και θέτουν τις βάσεις για την δημιουργία της σημερινής της πορείας.

Συνεχίζοντας στον χώρο της αρτοποιίας ο Ευάγγελος Μπιτσόπουλος εγκαθίσταται το 1985 στο Χαλάνδρι, στον χώρο όπου βρίσκεται ως σήμερα. Με στόχο την ανάπτυξη δημιουργεί μια βιοτεχνική μονάδα παραγωγής αρτοσκευασμάτων, τροφοδοτώντας ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, αλυσίδες υπεραγορών, χώρους μαζικής εστίασης, εστιατόρια και εταιρείες catering.

Δίνοντας προτεραιότητα πάντα στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση και στην ζεστή ατμόσφαιρα της επικοινωνίας με τους πελάτες, η εταιρία ΜΠΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει ότι κάθε επαγγελματίας ζητά από έναν προμηθευτή.