Μηλόπιτα Ψωμιού

Υλικά :

Ψωμί σε φέτες χωρίς την κόρα αλειμμένο με ελάχιστο βούτυρο (ποσότητα ανάλογα με το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε)

1-2 φλυτζάνια γάλα (ανάλογα με το σκέυος)

1 αυγό

2 κ.σ. ζάχαρη

4 μήλα καθαρισμένα

½ κ.γ. κανέλλα

 

Εκτέλεση :

Σε ενα ταψί ή πυρέξ στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού με τη βουτυρωμένη πλευρά από κάτω. Τα μήλα μπορούμε είτε να τα τρίψουμε σε χοντρό τρίφτη είτε να τα κόψουμε σε λεπτές φέτες και να τα απλώσουμε πάνω απο το ψωμί μαζί με τα υγρά τους.

Σε μπόλ χτυπάμε μαζί γάλα, αυγό κανέλλα και ζάχαρη και περιχύνουμε τα μήλα. Ψήνουμε τη μηλόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 C.

Καλή σας όρεξη !!!

Categories:

0 Comments

Leave a reply