Μπαγκέτες βαρκούλες με αβγό, μανιτάρι και ζαμπόν

ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη μπαγκέτα κομμένη στα 4 (ή 4 μικρές)
 4 αβγά
1/3 φλιτζανιού γάλα εβαπορέ
3-4 χοντροκομμένες φέτες ζαμπόν
1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας και μαϊντανό για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβουμε το επάνω μέρος της μπαγκέτας στο κέντρο της προσέχοντας να μην κόψουμε τη βάση και τις άκρες και χυθεί η γέμισή μας έξω. Αδειάζουμε την ψίχα για να κάνουμε χώρο για τη γέμιση.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μείγμα τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα, το αλάτι και το πιπέρι. Γεμίζουμε με το μείγμα τις μπαγκέτες, πασπαλίζουμε με το κίτρινο τυρί και το μαϊντανό και τις βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα).
Categories:

0 Comments

Leave a reply