Μπριοζάκια Βιέννης γεμιστά με τονοσαλάτα.

Υλικά :

  • 5 ψωμάκια Μπριόζ
  • Τόνος νερού 300 γρ στραγγισμένο και ψιλοκομμένο
  • Αυγά 3 βρασμένα να σφίξουν ψιλοκομμένα
  • Πιπεριά Φλωρίνης 1 ψημένη φρέσκια ή κονσέρβα
  • Πιπεριά πράσινη 1 ψιλοκομμένη
  • Μαγιονέζα 5 κουταλιές σούπας
  • Μαϊντανό 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο
  • Κασσέρι 4 φλυτζάνια τριμμένο
  • Πιπέρι λίγο

 

Εκτέλεση  :

Θα κόψουμε το καπάκι από όλα  τα ψωμάκια και θα αδειάσουμε την ψίχα τους. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά , τα ανακατεύουμε όλα μαζί και γεμίζουμε τα ψωμάκια μας.

Τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και τα σερβίρουμε κρύα.

Categories:

0 Comments

Leave a reply