Μπρουσκέτα με σάλτσα γουακαμόλε

Η σάλτσα γουκαμόλε με αβοκάντο και κρεμμύδι είναι μια γευστική έκπληξη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση στις μπρουσκέτες σας. Η ετοιμασία της δεν είναι χρονοβόρα, καθώς περιλαμβάνει: α) σπασιμο του αβοκάντου με πιρούνι, β) ψιλοκομμένη ντομάτα, γ) λίγες σταγόνες ταμπασκο για μια πιο συντηρητική εκδοχή του καυτερού, γ) ψιλοκομμένο φρέσκο κολιανδρο, δ) χυμό από μισό πράσινο λεμόνι και ε) ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε τα υλικά και απολαμβάνουμε με ζεστό φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί!

Info:http://www.iefimerida.gr/news/201515/saltsa-goyakamole-me-avokanto-kai-kremmydi

Categories:

0 Comments

Leave a reply