Πίτσα σε αραβική πίτα

Υλικά :

4 αραβικές πίτες μεγάλες

4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα σπιτική ή έτοιμη

2 φλ. τσαγιού φέτα (σε τρίμματα)

1/2 φλ. τσαγιού ελιές απυρήνωτες σε φέτες

2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε φέτες

16 λεπτές φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)

 

Εκτέλεση :

Σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο, χωρίς λιπαρή ουσία, που το έχουμε ζεστάνει καλά, ψήνουμε τις αραβικές πίτες για 2΄από κάθε πλευρά.

Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα.

Απλώνουμε από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, ισομοιράζουμε τη φέτα, απλώνουμε τις ελιές και το πεπερόνι ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας.

Ισομοιράζουμε στην επιφάνεια τις δίχρωμες πιπεριές.

Φουρνίζουμε τις ατομικές πίτσες στους 220C για 10΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.

Καλή σας όρεξη !!!

0 Comments

Leave a reply