Σάντουιτς με καπνιστό σολωμό και σπανάκι, ψημένο με αυγό.

Υλικά: 

  •  2 ψωμάκια Hamburger
  • 30 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 60 γρ. καπνιστό σολoμό
  • 20 γρ. σπανάκι πλυμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 αβγό μεγάλο
  • 15 ml. γάλα
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση

Eκτέλεση :

Απλώνουμε το κατσικίσιο τυρί στην μία φέτα του hamburger. Από πάνω βάζουμε τον καπνιστό σολωμό και το σπανάκι. Βάζουμε από πάνω την άλλη φέτα ψωμί.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε ελαφρά το αυγό με το γάλα και λίγο αλάτι και πιπέρι. Βουτάμε μέσα στο αυγό το σάντουιτς και το καλύβουμε και από τις δύο πλευρές.

Ψήνουμε το σάντουιτς για 3-5 λεπτά στο τηγάνι, μέχρι να ροδίσει.
Βγάζουμε το σάντουιτς από το τηγάνι και το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.

 

0 Comments

Leave a reply