Σάντουιτς με καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί και αντίδια.

Yλικά :

 

  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 15 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 15 γρ. βούτυρο
  • 4 φέτες σταρένου ψωμιού
  • 2 τεμ. αντίδια ψιλοκομμένα
  • 340 γρ. τυρί φοντίνα κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση :

 

Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε τα κρεμμύδια με τη ζάχαρη στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά μέχρι  να μαραθούν και να καραμελώσουν.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με βούτυρο και απο τις 2 πλευρές. Κρατάμε τις 2 φέτες και τοποθετούμε πάνω τους τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Μοιράζουμε το τυρί στις 2 φέτες ,τα αντίδια και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε τα υλικά με τις 2 φέτες ψωμιού που έχουμε κρατήσει στην άκρη.

Ψήνουμε στην τοστιέρα για 6-8 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρώμα το ψωμί και να λιώσει το τυρί.

 

 

Categories:

0 Comments

Leave a reply