Σάντουιτς με λαχανικά και κατσικίσιο τυρί.

Υλικά : (για 2 σάντουιτς)


150 γρ κατσικίσιο τυρί μαλακό
4 κουταλιές πάστα ελιάς
2 πιπεριές φλωρίνης ψητές (έτοιμες σε βάζο)
1 κολοκυθάκι
1 μικρό κρεμμύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι – πιπέρι
λίγη ρόκα
2 φραντζολάκια μπριός
τσίπς

 

Εκτέλεση :

 

Κόβετε το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια.

Ψήνετε  το κολοκυθάκι με τη μία κουταλιά λάδι  και  το βάζετε σ’ ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι, σωτάρετε το κρεμμύδι με το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Μοιράζετε όλα τα υλικά στα δύο φρατζολάκια.
Αλείφετε τη μία πλευρά με το κατσικίσιο τυρί, από πάνω απλώνετε τη πάστα ελιάς, τη πιπεριά, το κολοκυθάκι, το κρεμμύδι και λίγη ρόκα.
Σκεπάζετε με το άλλο μισό και γαρνίρετε με λίγα τσίπς!

Categories:

0 Comments

Leave a reply