Σάντουιτς με μήλο, τσένταρ και ζαμπόν.

Υλικά :

  • 8 φέτες ψωμί για τοστ
  • 1,5 κ.σ. μουστάρδα
  • 200 γρ. τσένταρ σε ψιλές φέτες
  • 200 γρ. καλό χοιρινό ζαμπόν σε ψιλές φέτες
  • 1 μέτριο μήλο με τη φλούδα σε ψιλές ροδέλες
  • 2 κ.σ βούτυρο μαλακό

 

Εκτέλεση :

 

  • Aλείψτε τις μισές φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα
  • Βάλτε σε στρώσεις τσένταρ, ζαμπόν, μήλο και άλλη μια φέτα τσένταρ. Καλύψτε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμί.
  • Προθερμάνετε  το φούρνο στους 180.
  • Αλείψτε με βούτυρο και τις δύο εξωτερικές πλευρές του τοστ.
  • Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Βάλτε τα τοστ (όσα χωράνε τη φορά) και ψήστε τα (περίπου 4′ λεπτά από κάθε πλευρά)
  • Μεταφέρετε τα τοστ σε ταψί με λαδόκολλα και ψήσε στο φούρνο για περίπου 5 λεπτά, να λιώσει το τυρί.
  • Κόψτε τα  στη μέση και σερβίρετε  τα ζεστά.
Categories:

0 Comments

Leave a reply