Caprese.

 

Υλικά :
– 1 γαλλική μπαγκέτα άσπρη
– 6 φέτες τομάτα
– 6 φέτες τυρί μοτσαρέλα
– 1 κουτ.της σούπας πέστο βασιλικού
– 2 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση :

 

Κόβουμε την μπαγκέτα σε 3 μέρη.Ανοίγουμε το κάθε ψωμί στα δύο , στρώνουμε τις φέτες μοτσαρέλα και απο πάνω τις φέτες τομάτας (ανά δύο σε κάθε κομμάτι ψωμιού).
Χτυπάμε ελαφρώς σε ένα μπόλ το πέστο βασιλικού και το ελαιόλαδο .

Τέλος ραντίζουμε με το χέρι,την σάλτσα βασιλικού σε όλη την επιφάνεια με τα υλικά μας.

Καλή σας όρεξη.

Categories:
  • Uncategorized

0 Comments

Leave a reply