Hot Dog γαρίδας.

Υλικά : 

 

  • 220 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
  • 10 κ.γ. μαγιονέζα
  • 7 ml φρέσκο χυμό λεμόνι (1/2κ.σ.)
  • σέλερι 1/4 του φλιτζανιού
  • κρεμμύδι ξερό 1/4 του φλιτζανιού
  • Αλάτι 1/4 κ.γ.
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 14 κ.γ.
  • 30 γρ. βούτυρο για τα ψωμάκια
  • 3 ψωμάκια hot dog

 

Εκτέλεση : 

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την μαγιονέζα, το χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Ψιλοκόβουμε το σέλερι και τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε στο μπολ με την μαγιονέζα. Προσθέτουμε και τις γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.

Κόβουμε τα ψωμάκια στην μέση και τα βουτυρώνουμε. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα και από τις δύο πλευρές.

Μοιράζουμε το μίγμα γαρίδας-μαγιονέζας στα ψωμάκια και σερβίρουμε αμέσως.

 

0 Comments

Leave a reply