Today is a burger day!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό burger με καλοψημένο μπιφτέκι και αφράτα ψωμάκια – burger buns! Εκτός από την τεχνική ψησίματος για το μπιφτέκι, την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, εξαιρετικά σημαντικά είναι τα ψωμάκια που θα επιλέξετε, αφού είναι η βάση και η κορυφή του! Σημειώστε λοιπόν πως το σωστό ψωμάκι για burger πρέπει να είναι ελαφρά φρυγανισμένο, μαλακό και όχι πολύ γλυκό όπως τα τυποποιημένα. Καλή απόλαυση! 

Info: http://www.seriouseats.com/recipes/2015/07/homemade-burger-king-whopper.html  

Categories:

0 Comments

Leave a reply