
16 Δεκ Γεμιστή μπαγκέτα.
Yλικά :
2 μπαγκέτες, κομμένες στη μέση
2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια
1 αβγό βραστό, κομμένο κομματάκια
2 καρότα βρασμένα, κομμένα κομματάκια
λίγη κάπαρη
πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, κομμένες κομματάκια
Εκτέλεση :
Αδειάζουμε τις δύο μπαγκέτες από την ψίχα με ένα κουτάλι & βάζουμε ζελατίνα στην κάτω μεριά τους.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και αρχίζουμε να γεμίζουμε τις μπαγκέτες. Κατά διαστήματα τις χτυπάμε με την κλειστή μεριά προς τα κάτω για να κατέβει η γέμιση.
Όταν γεμίσει το κλείνουμε πολύ σφιχτά με ζελατίνα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Το κόβουμε σε λεπτές φέτες.